Nyomtatás

Védőnői helyettesítés

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatala Népegészségügyi Osztálya tájékoztatása szerint a védőnői feladatokat Egervári-Maradi Georgina védőnő helyett 2017. augusztus 7-től Szabóné Kurucz Aranka védőnő látja el helyettesítéssel.

Nyomtatás

Információk a lovas kocsis felvonuláshoz

Tájékoztatjuk a falu lakóit, hogy 2017. augusztus 19-én (szombaton) az általános iskola alsó és felső tagozatos tánccsoportjai az alábbi időpontokban és helyeken tartanak bemutatót:
Kálvária tér, volt bánya előtti tér (kb. 14:50), Főtér (kb. 15:15), Handlová park – kb. 15:45.

Azok a gyerekek, akik részt kívánnak venni a lovas kocsis felvonuláson, alkalomhoz illő öltözetben legyenek 14:30-kor a volt Edison Disco előtt. Autóbusz indul 14:00-kor az Újtelepi buszmegállóból, ami minden megállóban megáll.

Nyomtatás

Hagyományos Falunapi Bográcsparti

Sárisáp Község Önkormányzata és az  Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és  Borbarátnőinek Egyesülete 2017. augusztus 20. (vasárnap) a  Művelődési Ház udvarában hagyományos Falunapi Bográcspartit rendez.

Nyomtatás

Szent István-nap és az új kenyér ünnepe

Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját 2017. augusztus 18-19-20-án a Sárisápi Szent István-nap és az Új kenyér ünnepe alkalmából megrendezésre kerülő programjainkra.

Programok letöltése

Nyomtatás

Változik a gyermekorvosi rendelés

A gyermekrendelés 2017. augusztus 14-től 18-áig az alábbiak szerint változik:
hétfőtől csütörtökig: 10.00-12.00 óráig, pénteken: 8.00-9.30-ig lesz rendelés.

Rendel: dr. Debreczeni András.

Nyomtatás

Lakossági fórum - Településképi arculati kézikönyv és települési rendelet

Emlékeztető Sárisáp Község Településképi Arculati Kézikönyve és a Településképi rendelet előkészítése kapcsán előzetes tájékoztatás céljából megtartott lakossági fórumról