Sárisáp Község honlapja

Rendelettervezetek társadalmi véleményezése

 

Tájékoztató rendelettervezetek előkészítésében való társadalmi részvételről  

 

 

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2/2012. (II.2.) önkormányzati rendeletében biztosította a rendelettervezetek előkészítésében való közvetlen társadalmi részvételt. Nem tartoznak a fenti rendelet hatálya alá a törvény felhatalmazása alapján annak végrehajtására alkotott rendelettervezetek.
 
A társadalmi egyeztetés keretében meghatározott rendelettervezetekről és azok indokolásáról bárki megküldheti véleményét írásban vagy elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a honlapon történő megjelenítéstől számított 15 napon belül. A véleményeket a polgármester a beérkezési határidő leteltét követő 5 munkanapon belül összesíti. Az erről készült összefoglaló, illetve a figyelembe vehető vélemények alapján módosított rendelettervezet 15 napra a honlapon közzétételre kerül. A határidő leteltét követő legközelebbi testületi ülésen kerül ismertetésre a rendelettervezet a Képviselő-testülettel. 

- A társadalmi egyeztetés alatt álló rendelettervezet és megalkotásának indokolása.

- Összefoglaló a beérkezett, elfogadott véleményekről, javaslatokról, valamint azok figyelembe vételével összeállított rendelettervezet.

- Összefoglaló indokolás a beérkezett, elutasított javaslatokról.


        • Jelenleg nincs társadalmi egyeztetés alatt álló rendelettervezet!