Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018. február 26-án, hétfőn 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Rajzpályázat

on .

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága rajzpályázatot ír ki "Élni, kötődni, szeretni… A nagyvilág gyerekszemmel" témakörben.
 

Pályázni lehet bármilyen technikával készült alkotással.
A pályázatot három korosztályban hirdetjük meg: 4-6 éves korig az óvodás gyermekeknek, alsó tagozatos általános iskolásoknak, felső tagozatos általános iskolásoknak.

Plakát letöltése

Véradás a Művelődési Házban

on .

2018. február 27-én, kedden 11.00 - 16.00 óráig a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete véradást tart a Művelődési Házban.

Kérik a véradókat, hogy a személyi igazolványt, lakcímkártyát és a TAJ- kártyát feltétlenül hozzák magukkal!

Meghívó taggyűlésre

on .

A Magyar Vöröskereszt Sárisápi Alapszervezete 2018. február 28-án (szerdán) du. 15 óra 30 perckor taggyűlést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

A taggyűlés helye: Sárisápi Művelődési Ház.

Vízhiány Sárisápon

on .

2018. 02. 09-én, pénteken 8:00-14:00 óra közötti időszakban csomópont felújítás miatt vízhiány lesz a következő utcákban:
Május 1 sor, Arany János u., Akácfa u, Epöli u., Malom u. (Vízmű telep - Május 1 sor közötti szakasz), Kismalom u.
Kérjük szíves megértésüket: ÉDV Zrt.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály „V. Közgyűlés” fejezet 1. pontja alapján 2018. február 16-án pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Támogassa adója 1 százalékával!

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete felkéri a község lakosságát és tagjait, hogy a 2017. évi SZJA 1 %-ával támogassák az egyesület 2018. évi munkáját.

Változások a Dorogi Rendelőintézet rendelési idejében

on .

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a 2018. február hónapban az alábbi változások lesznek a Dorogi Rendelőintézet szakrendeléseinek ididejében

Rajzpályázat

on .

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága rajzpályázatot ír ki "Víz alatti világ" címmel.
Pályázni lehet bármilyen technikával készült alkotással.

A pályázatot három korosztályban hirdetjük meg: 4-6 éves korig az óvodás gyermekeknek, alsó tagozatos általános iskolásoknak, felső tagozatos általános iskolásoknak.
Plakát letöltése

Óvodai beiratkozás

on .

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy Sárisáp Község Önkormányzata által fenntartott Sári Óvodába a gyermekeket a 2017/2018–as nevelési évre a következő időpontokban lehet beíratni:
2017. május 15–én (hétfőn) 8.00- 16.30 óráig és 2017. május 16–án (kedden) 7.30- 13.30 óráig.

A részletes tájékoztató itt tölthető le.

Magyar Kultúra Napja

on .

Sárisáp Község Önkormányzata tisztelettel meghívja a község lakosságát 2017. február 24-én (pénteken) 16.30 órakor a Művelődési Ház olvasótermében rendezendő Benkő Péter és Szabó Gyula Győző színművészek „A harangok dala” című műsorára.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Dorogi Rendőrkapitányság felhívása

on .

 Február 22. az Áldozatok Világnapja. 1990. február 22-én tette közzé az Európa Tanács a bűncselekmények áldozatainak chartáját, ez a nap azóta is számos országban – 1993. óta Magyarországon is -  az áldozatok napja. A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei éppen ezért minden év februárjában kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy felhívják a lakosság figyelmét a bűncselekmények áldozataira. 

Az idei 2017. évben már kettő esetben történt gyalogos átkelőhelyen történő gázolás. Az ilyen jellegű balesetek megelőzése érdekében az alábbi KRESZ szabályok betartására hívnánk fel a figyelmet!

II. Nőnapi Buli

on .

Mindenkit szeretettel várnak az óvoda szülői közössége és dolgozói a Sárisápi Művelődési Házba 2017. március 11-én, szombaton 20.00 órától. A bevételt a sárisápi óvodás gyermekek programjaira és az óvodai sószoba kialakítására fordítják.
Plakát letöltése

Hirdetmény az óvoda nyári zárva tartásáról

on .

Értesítjük az érintett szülőket, hogy Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testülete az önkormányzat által működtetett Sári Óvoda nyári zárva tartásának időpontjáról az alábbiak szerint döntött: 2017. július 3-tól 2017. július 28-ig.

Véradás a Művelődési Házban

on .

2017. február 23-án, csütörtökön 11.00 - 16.00 óráig a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete véradást tart a Művelődési Házban.

Kérik a véradókat, hogy a személyi igazolványt és a TAJ- kártyát feltétlenül hozzák magukkal!

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. február 14-én, kedden 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály IV. fejezet „A. Közgyűlés” alfejezet 1. pontja alapján 2017. február 17-én pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Pályázat óvodapedagógus állás betöltésére

on .

Csolnok és Környéke Körzeti Óvoda pályázatot hirdet CSKKE Óvoda-Bölcsőde Sári Tagóvoda szlovák nemzetiségi óvodapedagógus munkakör betöltésére.  Csolnok és Környéke Körzeti Óvoda pályázatot hirdet CSKKE Óvoda-Bölcsőde Sári Tagóvoda szlovák nemzetiségi óvodapedagógus munkakör betöltésére. 

A Sári Óvoda a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet óvodapedagógus munkakör betöltésére. 

Suli-Farsang

on .

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit 2017. február 12-én, vasárnap 15:00 órától 20:00 óráig a sárisápi Művelődési Házban tartandó Farsangi Bálra.

Plakát letöltése

Változik a fogászati szakrendelés ideje

on .

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy változik a fogászati ellátás rendelési ideje.
Új rendelési idő:
hétfőn: 8.00-11.00 (rendel: dr. Végh Róbert)
kedden: 13:00-19.00 (rendel: dr. Székely Orsolya)
szerdán: 8.00-12.00 (rendel: dr. Székely Orsolya)
csütörtökön:14.00-19.00 (rendel: dr. Végh Róbert)
pénteken: 8.00-12.00 (rendel: dr. Székely Orsolya)
Telefon: 33/518-329.

Változik a gyermekrendelés időpontja

on .

A gyermekrendelés 2017. február 2-án, csütörtökön 15:00-16:30 óráig lesz.
Rendel: dr. Maradi Attila.

Álláspályázat pénzügyi, vagyon-nyilvántartási és gazdálkodási ügyintéző betöltésére

on .

Sárisápi Polgármesteri Hivatal  a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján a Sárisápi Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet Pénzügyi, vagyon-nyilvántartási és gazdálkodási munkakör betöltésére.

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. február 15-én, hétfőn 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Sinkovits Imre pályázat

on .

A Sinkovits Imre pályáza célja az 1956-os forradalom és szabadságharcot felidéző, a hősöknek és az áldozatoknak emléket állító kulturális és tudományos programok, rendezvények, művészeti tevékenységek támogatása.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály IV. fejezet „A. Közgyűlés” alfejezet 1. pontja alapján 2016. február 19-én pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Dorogi Ipartestület IV. sz. hírlevele

on .

A Dorogi Ipartestület nagy gondot fordít arra, hogy a kisiparos, kisvállalkozók lépést tudjanak tartani a vállalkozásuk végzéséhez, működtetéséhez szükséges újabb és újabb ismeretek megszerzésének szükségességének lehetőségeiről.

Vadkárelhárító vadászat

on .

Értesítjük a lakosságot, hogy a Sárisápi községi temető területén egyre inkább tapasztalható vadkárok megakadályozása érdekében, rendőrségi engedély alapján 2016. február 1. és február 29. között  vadkárelhárító fegyveres vadászat lesz.

Változik a gyermekorvosi rendelés

on .

A gyermekorvosi rendelés 2016. február 3-án szerdán, február 4-én csütörtökön és február 5-én pénteken 9.00 - 11.00 óráig lesz.

Rendel: dr. Maradi Attila.

Véradás a Művelődési Házban

on .

2016. február 10-én, szerdán 11.00 - 16.00 óráig a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete véradást tart a Művelődési Házban.

Kérik a véradókat, hogy a személyi igazolványt és a TAJ- kártyát feltétlenül hozzák magukkal!

Felhívás ebösszeírásra!

on .

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy törvényi előírás szerint az önkormányzatnak 3 évente ebösszeírást kell végeznie. Az újabb összeírásra az idei évben kerül sor. Az eb tulajdonosa és tartója az eb összeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Rajzpályázat

on .

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága rajzpályázatot ír ki MAGYAR NÉPMESÉK témakörben.

 

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete
2015. március 16-án, hétfőn 16.00 órakor tartja ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.


 

Teke Falubajnokság

on .

A Sárisápi Teke Falubajnokság 12 csapat részvételével januárban és februárban kerül megrendezésre. Az bajnokság aktuális eredményei itt megtekinthetők.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály IV. fejezet „A. Közgyűlés” alfejezet 1. pontja alapján 2015. február 20-án pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Agrár-kárenyhítéshez kapcsolódó tájékoztatás

on .

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megbízásából tisztelettel meghívom Önt a Mezőgazdasági agrár-kárenyhítéshez
kapcsolódó tájékoztatások és támogatások tárgyában tartott csoportos tájékoztatásra.

A meghívó letöltése

Pályázati felhívás az Inkubátorház helyiségeinek bérleti jogára

on .

Sárisáp Község Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek ingyenes bérleti jogának megszerzésére 5 évre.

180 milliós napelemes fejlesztés Sárisápon

on .

{youtube}ITL2l5CE8-I{/youtube}

A filmet Vass József készítette.

Rajzpályázat

on .

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága RAJZPÁLYÁZATOT ÍR KI KÉT TÉMAKÖRBEN az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének
166. évfordulója alkalmából.
I.  TÉL ÉS TAVASZ ÉLMÉNYEI
II. EMLÉKHELYEK KÖZSÉGÜNKBEN

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete
2014. február 17-én, hétfőn 16.00 órakor tartja
munkaterv szerinti ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

A dorogi okmányiroda átmenetileg zárva lesz

on .

Az esztergomi járási hivatal dorogi okmányirodája 2014. február 12. napjától átalakítás miatt átmenetileg zárva tart.
A fenti időszakban okmányirodai ügyek intézése céljából az esztergomi járási hivatal esztergomi okmányirodája (Esztergom, Bottyán János u. 3.) várja kedves ügyfeleit hosszított nyitvatartással, hétfő-szerda-csütörtök-péntek 8-20 óráig.

Bővebb tájékoztatás a www.kemkh.hu , illetve a http://www.kormanyhivatal.hu/hu/komarom-esztergom weblapon találhatóak.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály IV. fejezet „A. Közgyűlés” alfejezet 1. pontja alapján 2014. február 21-én pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Véradás a Művelődési Házban

on .

2014. február 27-én, csütörtökön 11.00 - 16.00 óráig a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete véradást tart a Művelődési Házban.

Kérik a véradókat, hogy a személyi igazolványt és a TAJ- kártyát feltétlenül hozzák magukkal!

 

Rajzpályázat

on .

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága rajzpályázatot ír ki 4-14 éves korosztály számára, Télbúcsúztatás, farsang témakörben.

Földhasználat bejelentés

on .

A földhasználati bejelentéssel kapcsolatban új lehetőség, hogy azt helyben, a járási hivatal ügysegédjénél is le lehet adni szerdai napokon 8.30 és 12 óra között a Polgármesteri Hivatal 14. számú irodájában.

Lakossági adatfelvétel Sárisápon

on .

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Veszprémi főosztálya Sárisáp településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre,
 

Egészséges életmóddal a daganat megelőzésben

on .

Az Esztergomi Járási Népegészségügyi Intézet a Rák Világnapjához kapcsolódóan a szűrésre várakozó hölgyeknek és az érdeklődő lakosságnak egészségvédelmi felvilágosítást tart február 18-án
10-12 óráig Sárisápon a Polgármesteri Hivatal 14. szobájában.

Mammográfiás szűrővizsgálat

on .

Településünkön a kétévente ismétlődő népegészségügyi célú emlőszűrésre kerül sor 2013. február 15-től 20-ig a Polgármesteri Hivatalnál.

A szűrésre kizárólag a 45-65 év közötti életkorú és névre szóló behívólevelet kapott hölgyeket várják.

A szűrővizsgálatot a MammAlba Kft. mozgó emlőszűrő állomása végzi.

Fogászati szakrendelés szünetel

on .

A fogászati szakrendelés betegség miatt

2013. február 18-ától február 22-éig SZÜNETEL.

Sürgősségi ellátás Dágon, pénteken Táton.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály IV. fejezet „A. Közgyűlés” alfejezet 1. pontja alapján 2013. február 15-én pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2013. február 11-én, hétfőn 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti

ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Fogászati szakrendelés szünetel

on .

A fogászati szakrendelés szabadság miatt

2013. február 6-án, szerdán SZÜNETEL.

Sürgősségi  ellátás Dágon 14.00-18.00 óra között.

Rendel: dr. Ivancsó Borbála, tel.: 33/480-060. 

 

Rendkívüli képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2012. február 28-án, kedden 16.00 órakor tartja rendkívüli ülését

a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Polgármesteri Hivatalban nem lesz ügyfélfogadás

on .

A Polgármesteri Hivatalban technikai okok miatt

2012. február 27-én (hétfőn) az ügyfélfogadás szünetel,

helyette február 28-án (kedden) lesz megtartva az ügyfélfogadás.

Szünetel az ügyfélfogadás

on .

A kistérségi tiszti főorvos tájékoztatja a lakosságot, hogy az E.On előrejelzése alapján 2012. február 27-én 8.00-12.00 óráig az ÁNTSZ Dorogi, Esztergomi Kistérségi Intézetében áramszünet lesz.

Az ügyfélfogadás ezen időpontban szünetelni fog.

Bűnmegelőzési hírlevél - 2012. február

on .

 Február 22. az Áldozatok Világnapja. 1990. február 22-én tette közzé az Európa Tanács a bűncselekmények áldozatainak chartáját, ez a nap azóta is számos országban – 1993. óta Magyarországon is -  az áldozatok napja. A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei éppen ezért minden év februárjában kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy felhívják a lakosság figyelmét a bűncselekmények áldozataira. 

Február 22. az Áldozatok Világnapja.

1990. február 22-én tette közzé az Európa Tanács a bűncselekmények áldozatainak chartáját, ez a nap azóta is számos országban – 1993. óta Magyarországon is -  az áldozatok napja. A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei éppen ezért minden év februárjában kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy felhívják a lakosság figyelmét a bűncselekmények áldozataira.

Rajzpályázat

on .

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága rajzpályázatot ír ki 4-14 éves korosztály számára, "A barátaim és én, közös kalandjaink, élményeink és emlékeink" címmel.

NFA haszonbérleti pályázati felhívás

on .

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet a Magyar Állam tulajdonában lévő ingatlanokra vonatkozóan haszonbérleti pályázati felhívást tett közzé. 

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2012. február 13-án, hétfőn 16.00 órakor tartja ülését

a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2012. február 13-án, hétfőn 16.00 órakor tartja ülését

a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Lakossági tájékoztató rendkívüli téli időjárási helyzetekre

on .

Az Országos Meteorológia Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkezendő napokban erős havazás várható térségünkben. A lakosság élet és vagyon biztonságának megőrzése érdekében a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az alábbi magatartási szabályok betartását javasolja a lakosság részére. 

Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program

on .

A Központi Statisztikai Hivatal 2011. évben reprezentatív összeírást végez, amely Sárisáp községet is érinti.
A felvételek Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program szerint a következők: 

Támogassa adója 1 százalékával!

on .

Adója egy százalékával idén is támogathatja a községünkben működő alapítványokat és egyesületeket.

Kérjük, segítse munkájukat!

Látogatási tilalom a megye kórházaiban

on .

Látogatási tilalmat rendeltek el péntektől (január 28.) az esztergomi Vaszary Kolos Kórház összes fekvőbeteg osztályán. A rendeletre azért volt szükséges, mert a kistérségben jelentősen megnövekedett az influenzaszerű megbetegedések száma.

Önkormányzati hirdetmény

on .

Sárisáp Község Önkormányzata 2011. március 1-jétől kezdődően határozatlan időre bérbe adja a tulajdonát képező, a Művelődési Ház épületében lévő vendéglátóipari helyiség céljára használt ingatlanát.