Borbála-napi koszorúzás

on .

Sárisáp Község Önkormányzata és a Sárisápi Nyugdíjas Bányász Szakszervezet 2017. december 3-án 
(vasárnap) 10:00 órakor a Sárisápi Bányász Művelődési Ház előtti bányász emlékműnél Borbála Napi rendezvény keretében koszorúzást tart, melyre tisztelettel várják a község lakóit.

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. november 27-én, hétfőn 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Szilveszteri bál a Művelődési Házban

on .

A Sárisápi Önkormányzat és az Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját baráti körével együtt 2017. december 31-én 20 órától tartandó szilveszteri báljára. 
Plakát letöltése

Ne gyújts rá! Világnap

on .

A „Ne gyújts rá!” Világnap minden év novemberének 3. csütörtöke, ebben az évben november 16. Ezen a napon is az a cél, mint az előző években: „Legyen egy nap az évben mikor a dohányosok nem gyújtanak rá, és egyúttal felhívni a figyelmet a dohányzás káros hatásaira.”
                                                                Bővebben

Meghívó BOR- és PÁLINKA MUSTRÁRA

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete tisztelettel meghívja falvai bor- és pálinka termelőit a 2017. december 9-én, szombaton 17 órakor kezdődő BOR- és PÁLINKA MUSTRÁRA.
Meghívó letöltése

Véradás a Művelődési Házban

on .

2017. november 20-án, hétfőn 11.00 - 16.00 óráig a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete véradást tart a Művelődési Házban.

Kérik a véradókat, hogy a személyi igazolványt, lakcímkártyát és a TAJ- kártyát feltétlenül hozzák magukkal!

Sárisáp és Környéke Körzeti Általános Iskola hirdetménye - Márton-napi lampionos felvonulás

on .

Tisztelettel meghívom a község lakóit a 2017. november 10-én 17 órától kezdődő Márton-napi lampionos felvonulásra. Indulás az iskolaudvarból lesz.
A rendezvény keretében a Hestia tánccsoport tart tűzzsonglőr előadást.
Szeretettel várunk mindenkit!

Kollár Mária
intézményvezető

„Valahol Európában” a Művelődési házban

on .

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt a Monostori Erőd, a Magyarock Dalszínház és a Premier Production által 2017. december 2-án (szombaton) 19 órakor tartandó „Valahol Európában” című musical előadásra a Sárisápi Bányász Művelődési Házba.
Plakát letöltése

Hulladékká vált növényvédő szerek szankció- és térítésmentes begyűjtése

on .

A hulladékká vált növényvédő szerek tárolása sok esetben nem szabályszerűen történik, megsemmisítésük költséges, ezért terhet jelentenek a felhasználóknak, kereskedőknek, és komoly környezeti veszélyt mindannyiunk számára.

Meghívó Selmeci hagyományaink kiállításra

on .

Az OMBKE Dorogi Helyi Szervezete tisztelettel meghívja Önt a Selmecbányai hagyományok ápolása rendezvényei keretében megrendezett kiállításra november 4-től 10-ig. Helyszín: Dorog József Attila Művelődési Ház.

Változik a gyermekorvosi rendelés

on .

A gyermekrendelés 2017. november 2-án (csütörtökön) és 3-án (pénteken) 11.00-12.30-ig lesz.

Rendel: dr. Szélinger Eszter.

A Pávakör jubileumi ünnepsége

on .

Sárisáp Község Önkormányzata és a Sárisápi Szlovák Önkormányzat tisztelettel meghívja a Sárisápi Pávakör megalakulásának 45. évfordulójára rendezett jubileumi ünnepségére.

Az ünnepség helye és ideje: Sárisápi Bányász Művelődési Ház, 2017. november 11. (szombat) 17.00 óra.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Szilveszteri bál

on .

A Sárisápi Önkormányzat és az Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete tisztelettel meghívja Önt és kedves Családját baráti körével együtt 2016. december 31-én 20 órától tartandó szilveszteri báljára.
Plakát letöltése

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. november 28-án, hétfőn 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Pályázat betlehemi jászol készítésére

on .

A Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület pályázatot hirdet betlehemi jászol készítésére. A pályaműveket  a résztvevők egyénileg és csoportosan is elkészíthetik. A pályaművek beadásának határideje: 2016. november 30.

 

Köszönetnyilvánítás

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete mindazoknak a magánszemélyeknek a támogatását megköszöni, akik a 2015. évi adójuk 1 %-át az egyesületnek ajánlották fel. Az 1 %-ot a NAV 2016. 09. 20-án átutalta bakszámlánkra, amely összeg: 137.865.- Ft.
A fenti támogatást az Egyesület Alapszabályában megfogalmazott célszerinti tevékenységekre fordítjuk! 

SCHUMMEL TAMÁS
egyesületi elnök

Pályázat jegyzői állás betöltésére

on .

Sárisápi Község Önkormányzat Polgármestere a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Sárisápi Polgármesteri Hivatala jegyző munkakör betöltésére.

 

Falugyűlés és közmeghallgatás

on .

Sárisáp Község Önkormányzata a Sárisápi Bányász Művelődési Ház oszlopos termében 2016. november 18-án pénteken, 17.00 órától FALUGYŰLÉSSEL egybekötött KÖZMEGHALLGATÁST tart a falu lakóinak.

Meghívó esélyegyenlőségi fórumra

on .

Sárisáp Község helyi esélyegyenlőségi programjában (HEP) foglaltak felülvizsgálata céljából tisztelettel meghívjuk Önt a 2015. december 3-án (csütörtökön), 16.00 órakor kezdődő helyi esélyegyenlőségi fórumra.
Helyszín: a Polgármesteri Hivatal tanácsterme.
A HEP innen letölthető.
 
 

Adventi gyertyagyújtás

on .

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját az adventi gyertyagyújtásra, melyre a 2015. november 29-én, vasárnap délután 5 órától a Sárisápi Bányász Fúvószenekar Jubileumi Koncertje előtt kerül sor a Művelődési Ház nagytermében. Adventi koszorút megáldja Lukács József plébános úr. 

Köszönetnyilvánítás

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete mindazoknak a magánszemélyeknek a támogatását megköszöni, akik a 2014. évi adójuk 1 %-át az egyesületnek ajánlották fel. Az 1 %-ot a NAV 2015. 09. 17-én átutalta bakszámlánkra, amely összeg: 150.497.- Ft.
A fenti támogatást az Egyesület Alapszabályában megfogalmazott célszerinti tevékenységekre fordítjuk! 

SCHUMMEL TAMÁS
egyesületi elnök

Meghívó Bányász Fúvószenekar koncertjére

on .

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt a 2015. november 29-én (vasárnap) 17:00 órakor kezdődő 95 éves Sárisápi Bányász Fúvószenekar jubileumi koncertjére.
A rendezvény helyszíne: Sárisápi Művelődési Ház 2523 Sárisáp, Malom u. 3.

Vadkárelhárító vadászat

on .

Értesítjük a lakosságot, hogy a Sárisápi községi temető területén egyre inkább tapasztalható vadkárok megakadályozása érdekében, rendőrségi engedély alapján 2015. november 20. és 2015. december 15. között  vadkárelhárító fegyveres vadászat lesz.

Iskolagyümölcs-Program

on .

A Sárisáp és Környéke Körzeti Általános Iskola hosszú évek óta részt vesz az Iskolagyümölcs Programban.
A 2015/16-os tanévben a gyümölcsök szállítója a Vega-Ház Kft.

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. november 24-én, kedden 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Helyi Esélyegyenlőségi Program felülvizsgálata

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. november 24. napi ülésén kívánja tárgyalni az Sárisápi Helyi Esélyegyenlőségi Program 2015. évi felülvizsgálatát. A képviselő-testület elé terjesztendő anyag itt megismerhető.
Amennyiben az anyaghoz észrevétele van akkor azt a jegyzo@sarisap.hu címen vagy a 33/518-310-es telefonszámon teheti meg 2015. november 23-án 16.00 óráig.

Gyermekek ingyenes influenza elleni védőoltása

on .

A gyermekek ingyenes influenza elleni védőoltása a gyermekrendelőben minden kedden és csütörtökön 13.00 órától 15.00 óráig.
Oltási kiskönyvet mindenki hozzza magával!

Márton-napi felvonulás

on .

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves Családját Szent Márton-napi lampionos felvonulásunkra, mely 2015. november 14-én szombaton 16.00-kor a katolikus templomban kezdődik.

Falugyűlés és közmeghallgatás

on .

Sárisáp Község Önkormányzata a Sárisápi Bányász Művelődési Ház oszlopos termében 2015. november 13-án pénteken, 17.00 órától FALUGYŰLÉSSEL egybekötött KÖZMEGHALLGATÁST tart a falu lakóinak.

Változik a gyermekorvosi rendelés

on .

Helyettesítés miatt 2015. november 4-étől 17-éig a gyermekorvosi rendelés az alábbiak szerint változik:
2015. november 4-étől 10-éig:
Hétfő, kedd, szerda, péntek: 8.00-11.00-ig. Csütörtök: 14.00-16.00-ig.
Rendel: dr. Pásztor Tibor.

Nemzeti értékek és hungarikum pályázat

on .

A Földművelésügyi Minisztérium és a Hungarikum Bizottság a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására nyílt pályázatot hirdet.
                                                               Bővebben a pályázatról

Véradás a Művelődési Házban

on .

2015. november 12-én, csütörtökön 11.00 - 16.00 óráig a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete véradást tart a Művelődési Házban.

Kérik a véradókat, hogy a személyi igazolványt és a TAJ- kártyát feltétlenül hozzák magukkal!

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete
2014. november 24-én, hétfőn 16.00 órakor tartja ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.


Adventi gyertyagyújtás

on .

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a 2014. november 30-án délután 3 órától – 5 óráig a Fő téren megrendezésre kerülő Adventi Gyertyagyújtásra.

 

Megváltozik az okmányirodák és kormányablakok ügyfélfogadási rendje

on .

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az okmányirodák és kormányablakok nyitvatartási rendje 2014. december 1-től megváltozik.

Részletes tájékoztató letöltése

 

Falugyűlés és közmeghallgatás

on .

Sárisáp Község Önkormányzata a Sárisápi Bányász Művelődési Ház oszlopos termében 2014. november 21-én pénteken, 17.00 órától FALUGYŰLÉSSEL egybekötött KÖZMEGHALLGATÁST tart a falu lakóinak.

Változik a gyermekorvosi rendelés

on .

Szabadság miatt gyermekorvosi rendelés változás lesz a sárisápi gyermekorvosi rendelőben az alábbiak szerint:

Búcsúi tájékoztatás

on .

A helyi vidámpark a templombúcsú idején a Handlova parkban, az újtelepi játszótéren került felállításra.
A körhinták igénybevétele egységesen 250 Ft/menet.
A kedvezményes díjat Sárisáp Község Önkormányzata a közterülethasználati-díj elengedésével biztosította a lakók számára.  
Jó szórakozást kíván: 
Sárisáp Község Önkormányzat
Képviselő-testülete 

Köszönetnyilvánítás

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete mindazoknak a magánszemélyeknek a támogatását megköszöni, akik a 2013. évi adójuk 1 %-át az egyesületnek ajánlották fel. Az 1 %-ot a NAV 2014. 10. 3-án átutalta bakszámlánkra, amely összeg: 124.125.- Ft.
A fenti támogatást az Egyesület Alapszabályában megfogalmazott célszerinti tevékenységekre fordítjuk! 

SCHUMMEL TAMÁS
egyesületi elnök

Ingyenes influenza elleni védőoltás

on .

Ingyenes influenza elleni védőoltás a felnőtt háziorvosi rendelőben rendelési időn kívül hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 13.30 órától 15.00 óráig kérhető. Igény szerint telefonos megbeszélést követően házhoz is kimennek.

A gyermekek ingyenes influenza elleni védőoltása a gyermekrendelőben minden kedden és csütörtökön 13.00 órától 15.00 óráig.

AIDS Világnap 2013. december 1.

on .

December elsején, az AIDS világnapján a világ minden táján felhívják a figyelmet a HIV/AIDS-járványra. Ez a nap lehetőséget biztosít arra, hogy szerte a világon ösztönözzék az előrelépést a HIV/AIDS-megelőzés, a kezelés és a gondozás területén. 

Pályázati felhívás

on .

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot ír ki az alárendeltségében működő rendőrkapitányságok illetékességi területén a bűnügyi, szabálysértési vagy egyéb hatósági eljárással érintett 3,5 tonna együttes össztömeget nem meghaladó, illetve 3,5 tonna össztömeget meghaladó gépjárművek helyszíni felkérés alapján történő szállítási szolgáltatásának elvégzésére.
 
 
 

Hirdetmény - Szelektív szemétszállítás

on .

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a szelektív hulladékgyűjtő szigeteken elhelyezett gyűjtőedények használatára nincs mód az új közszolgáltató kiválasztásáig. 

Adventi gyertyagyújtás

on .

Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a 2013. december 1-én délután 3 órától – 5 óráig a Fő téren megrendezésre kerülő Adventi Gyertyagyújtásra.

Cukorbetegek klubja hírei

on .

November 27-én, szerdán 16 órakor a Művelődési Házban Cukorbetegek klubja lesz, ahol előadást tart Éberhardtné Berecz Zsuzsanna egészségfejlesztő, dietetikus, egészségügyi szakmenedzser 
„A megfelelő diéta fenntartása különös tekintettel a téli időszakra” címmel.

Csaló él vissza az ÁNTSZ nevével

on .

Magát „ÁNTSZ tisztiorvosnak” kiadó csalóról értesült az Országos Tisztifőorvosi Hivatal.  Felhívjuk az állampolgárok, vállalkozások, intézmények figyelmét, hogy a tisztiorvosok és felügyelők személyi igazolvánnyal együtt érvényes hatósági igazolvánnyal vagy megbízó levéllel tudják igazolni magukat!

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2013. november 25-én, hétfőn 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti

ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Tanácsok az őszi-téli közlekedésre

on .

Az őszi - téli hónapokban a közúti közlekedési balesetek jellemző oka, hogy a gépjárművezetők nem a megváltozott időjárási-, látási- és útviszonyoknak megfelelően vezetik járműveiket. A legtöbb problémát többnyire a változó tapadóképességgel rendelkező útburkolat, valamint a romló látási viszonyok okozzák.

Előzzük meg az influenzát!

on .

Az őszi-téli időszakban gyakoriak a légúti megbetegedések, melyeket bizonyos baktériumok és vírosok is okozhatnak. Az influenzavírusok által okozott fertőző megbetegedés az influenza. A kórokozók köhögéskor, tüsszentéssel, beszéd közben légúti váladékcseppek révén, cseppfertőzéssel terjednek.

IV. Halloween Teke Kupa

on .

November 2-án a sárisápi tekepályán negyedik alkalommal rendezték meg a Halloween Teke Kupát az általános iskola 6-7-8. osztályos diákjainak.
A versenyen az alábbi eredmények születtek:
 

 

Köszönetnyilvánítás

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete

mindazoknak a magánszemélyeknek a támogatását megköszöni, akik a

2012. évi adójuk 1 %-át az egyesületnek ajánlották fel.


Búcsúi tájékoztatás

on .

A helyi vidámpark a templombúcsú idején a Handlova parkban, az újtelepi játszótéren kerül felállításra.
A körhinták igénybevétele egységesen 250 Ft/menet.
A kedvezményes díjat Sárisáp Község Önkormányzata a közterülethasználati-díj elengedésével biztosította a lakók számára.  
Jó szórakozást kíván: 
Sárisáp Község Önkormányzat
Képviselő-testülete 

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete
2012. november 26-án, hétfőn 16.00 órakor tartja ülését
a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Köszönetnyilvánítás

on .

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete

mindazoknak a magánszemélyeknek a támogatását megköszöni, akik a

2011. évi adójuk 1 %-át az egyesületnek ajánlották fel.


Rövidített nyitvatartás a postán

on .

A Magyar Posta Zrt. értesítése alapján tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a sárisápi postán 2012. november 19-én (hétfőn) informatikai fejlesztés miatt rövidített nyitvatartással, 8-10 óráig állnak az ügyfelek rendelkezésére. November 20-án (kedden) a megszokott nyitvatartás szerint várják az ügyfeleket.
 

Rendkívüli képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2012. november 14-én, szerdán 16.00 órakor tartja rendkívüli ülését

a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Amit a méhnyak-szűrésről tudni érdemes

on .

Az egészség megőrzésének többféle módja ismert ma már. Tudnunk kell azonban, hogy nem elegendő egészségesen táplálkozni, mozogni, kerülni a dohányzást és az alkoholfogyasztást. Figyelnünk kell egészségi állapotunkat is, melynek egyik lehetséges módja a szűrővizsgálat.

Influenza elleni védőoltás felnőtteknek

on .

A krónikus betegek oltása rendelési időn kívül kedden 13.00 - 15.00 óráig, csütörtökön 11.00 - 15.00 óráig történik. Rendelési időn belül érkezési sorrendben zajlik az oltás a felnőtt rendelőben.

A fekvőbetegeket igény szerint – bejelentés alapján – az otthonukban oltjuk.

Dr. Pásztor Tibor, háziorvos

Új Nemzeti Agrárkamara: új esély a vidéknek

on .

Az új agrárkamarai törvény alapján a 2013. február 1-21. között tartandó országos kamarai választásokkal megalakul az új nemzeti agrár- és élelmiszer kamara. A hazai mezőgazdasági és élelmiszer-feldolgozó szektor összes szereplője, így minden őstermelő és egyéni vállalkozó is alanyi jogon tagjává válik az új egységes köztestületnek.

Költözés miatt zárva tart a dorogi szakrendelő

on .

A dorogi szakrendelő felújítása befejezéséhez közeledik, ezért a rendelő ZÁRVA lesz november 28-a és december 2-a között. A laboratórium a költözés miatt már november 25-től lesz zárva. Ezen a héten a szakorvosi ellátások Esztergomban vehetők igénybe. 

Népszámlálási utóvizsgálat

on .

A Központi Statisztikai Hivatal 2011. december 1-je és december 15-e között „Népszámlálási utóvizsgálat 2011” címen reprezentatív adatfelvételt hajt végre.

Könyvbemutató

on .

A sárisápi Bányász Nyugdíjas Szakszervezet tisztelettel meghív minden

érdeklődőt Szilas Zoltán író könyvbemutatójára 2011. december 4-én

(vasárnap) 16.00 órakor a Sárisápi Művelődési Házba. 

Képviselő-testületi ülés

on .

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2011. november 28-án, hétfőn 16.00 órakor tartja ülését

a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Szlovák adventi est

on .

A Komárom-Esztergom Megyei és a Sárisápi Szlovák Önkormányzat szeretettel meghívja Önt és Kedves családját 2011. november 26-án 17 órakor tartandó Szlovák adventi estre. 

Országos katasztrófariasztási gyakorlat

on .

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatósággal (NMHH) együttműködve 2011. november 21-én országos katasztrófariasztási gyakorlatot tart, amelyhez országos értesítési és törzsvezetési, valamint polgári védelmi mozgósítási gyakorlat kapcsolódik. 

Rendőrségi előadás Dorogon

on .

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Dorogi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Közlekedésrendészeti Osztály előadást tart lakosság részére, illetve üzletek, kereskedések tulajdonosai részére „A lakosság szubjektív biztonságérzetét javító rendőri intézkedések” valamint vagyonvédelmi eljárásokról, riasztó és távfelügyeleti rendszerek előnyeiről. 

Orvosi rendelők felújítása Sárisápon

on .

Sárisáp Község Önkormányzata a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt pályázat útján részesült Európai Uniós támogatásban, aminek köszönhetően felújításra kerültek az orvosi rendelők. 

Szombaton szünetel az orvosi rendelés

on .

orvosi rendelésA sárisápi orvosi rendelőkben a 2011. november 5-ei

(szombati) munkanapon szünetel a rendelés.

Központi ügyelet dorogon, fogászati ügyelet Tatabányán.

 

 

{no-jpbookmark}

Falugyűlés és közmeghallgatás

on .

Sárisáp Község Önkormányzata a Sárisápi Bányász Művelődési Ház

oszlopos termében 2011. november 18-án pénteken,

17.00 órától FALUGYŰLÉSSEL egybekötött KÖZMEGHALLGATÁST tart a falu lakóinak.

Labdarúgás: hétvégi eredmények, összefoglaló

on .

Dorogon megyei rangadó keretében izgalmas mérkőzésen

értékes döntetlent ért el a Sárisápi Bányász TASK csapata.

Dorog - Sárisáp-TASK 1-1.

Mezőgazdasági összeírás kezdődik

on .

A Központi Statisztikai Hivatal 2010. december 1. és 15. között reprezentatív mezőgazdasági összeírást végez, amely Sárisáp községet is érinti.
Kérjük a lakosságot, hogy az összeíró munkáját segíteni szíveskedjenek az országos is kiemelt fontosságú feladat eredményes végrehajtásában.

Halloween Teke Kupa

on .

Október 30-án a sárisápi tekepályán Halloween Teke Kupát rendeztek általános iskolásoknak.
A versenyen az alábbi eredmények születtek.
 

Judós sikerek Lengyelországban

on .

November 6-án Nemzetközi Judo Versenyt rendeztek Krosnoban /Lengyelország/, amelyen ukrán, osztrák, román, szlovák és magyar versenyzők is részt vettek.
Magyarország színeiben: Pásztor Gergő I. helyezést, Kreisz Ádám III.  helyezést ért el.
Gratulálunk!

Falugyűlés és közmeghallgatás

on .

Sárisáp Község Önkormányzata a Sárisápi Bányász Művelődési Ház

oszlopos termében 2010. november 19-én pénteken,

17.00 órától FALUGYŰLÉSSEL egybekötött KÖZMEGHALLGATÁST tart a falu lakóinak.

Jubileumi Koncert

on .

November 13-án, szombaton 17 órától a Művelődési Házban

Jubileumi Koncertet ad a Sárisápi Bányász Fúvószenekar a fennállásának

90. évfordulója alkalmából. 

Jótékonysági koncert

on .

2010. november 20-án (szombaton) 18:00-tól a sárisápi templomban jótékonysági koncertet rendeznek a vörösiszap károsultjainak megsegítésére.

Program: Szent István énekkar, gyermekénekkar, orgonajáték,
hangszeres előadások, versek.

A szervezők köszönik az adományokat és a részvételt.

Rendőrségi felhívás - Ismét trükkös elkövetők

on .

Megyénkben az elmúlt időszakban megszaporodtak az idősek sérelmére elkövetett ún. trükkös lopások. Ezekben az esetekben az elkövető valamilyen hamis indokra hivatkozva kopogtat az általában egyedül élő idős ajtaján, és a lakásba való bejutás után az ott lakó figyelmét elterelve eltulajdonítja értékeiket ? általában készpénzt.

Látogatási tilalom az esztergomi és a dorogi kórházban

on .

Látogatási tilalmat rendeltek el csütörtökön (november 26) az esztergomi Vaszary Kolos Kórház összes fekvőbeteg osztályán. A rendeletre azért volt szükséges, mert a kistérségben jelentősen megnövekedett az influenzaszerű megbetegedések száma.

H1N1 - Oltópontok

on .

Péntektől (november 27) Esztergomban, Dorogon és Nyergesújfalun is működnek az oltópontok. Az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban és a dorogi szakrendelőben hétköznapokon reggel 8 és este 8 óra között, a nyergesújfalui mentőállomáson pedig reggel 8-tól délután 4 óráig jelentkezhetnek H1N1 elleni védőoltásért a lakosok.

Sportlövő Diákolimpián a sárisápi diákok

on .

Sikeresen szerepeltek a Sportlövő Diákolimpia országos döntőjén
a sárisápi általános iskola jelenlegi és volt tanulói.
A nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Középiskola, Szakiskola és Kollégium adott otthont a diákolimpiának, ahol a sárisápi diákok a következő eredményeket érték el.

A Saubermacher Kft. tájékoztatója

on .

A Saubermacher Kft. értesíti a lakosokat, hogy a 2010. évi hulladékszállítási matrica a 2009. utolsó negyedévi számlával kerül kiküldésre.
Aki díjhátralékkal rendelkezik, a matricához való hozzájutás érdekében a számláját mielőbb szíveskedjen kiegyenlíteni.

Lakossági ajánlások - H1N1

on .

A térségünkben bizonyítottan H1N1 vírus okozta megbetegedések további terjedésének megelőzése érdekében az ÁNTSZ Dorogi, Esztergomi Kistérségi Intézete felhívja a lakosság, a szülők figyelmét, hogy kérjék iskoláskorú gyermekük számára a térítésmentes védőoltást.
A gyermekek INGYENES H1N1 influenza elleni védőoltása a sárisápi orvosi rendelőben november 18-án (szerdán) 13.00-16.00 óráig, az annavölgyi tanácsadóban november 19-én (csütörtökön) 13.00-15.00 óráig lesz.

Falugyűlés és közmeghallgatás

on .

Sárisáp Község Önkormányzata a Sárisápi Bányász Művelődési Ház oszlopos termében 2009. november 20-án pénteken, 17.00 órától FALUGYŰLÉSSEL egybekötött KÖZMEGHALLGATÁST tart a falu lakóinak.


Karácsonyi adománygyűjtés

on .


Dorog és Térsége Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat karácsonyi ajándékgyűjtést szervez (megunt játékok, mesekönyvek) 2009. november 25-éig a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére.

Táncház a Művelődési Házban

on .

2009. november 21-én, szombaton 18.00? 21.00 óráig a Művelődési Házban a Kóborzengő zenekar és Suba Éva koreográfus, táncpedagógus közreműködésével táncházba hívják az érdeklődőket. Szeretettel várják mindazokat, akik egy kis néptánc segítségével kikapcsolódásra vágynak.
A részvétel díjtalan. Kényelmes cipő és ruházat ajánlott.

Márton-napi felvonulás

on .

Az iskola diákjai november 11-én, Márton napján 17.00 órától lampionos felvonulást szerveznek, melyre szeretettel várják a község lakóit.
Lámpást, aki tud hozzon magával. Gyülekező 16.45-től az iskola udvarán, érkezés az iskolába, ahol mindenkit egy kis meglepetés vár.