Képviselő-testületi ülés

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018. február 26-án, hétfőn 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Rajzpályázat

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága rajzpályázatot ír ki "Élni, kötődni, szeretni… A nagyvilág gyerekszemmel" témakörben.
 

Pályázni lehet bármilyen technikával készült alkotással.
A pályázatot három korosztályban hirdetjük meg: 4-6 éves korig az óvodás gyermekeknek, alsó tagozatos általános iskolásoknak, felső tagozatos általános iskolásoknak.

Plakát letöltése

Véradás a Művelődési Házban

2018. február 27-én, kedden 11.00 - 16.00 óráig a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete véradást tart a Művelődési Házban.

Kérik a véradókat, hogy a személyi igazolványt, lakcímkártyát és a TAJ- kártyát feltétlenül hozzák magukkal!

Meghívó taggyűlésre

A Magyar Vöröskereszt Sárisápi Alapszervezete 2018. február 28-án (szerdán) du. 15 óra 30 perckor taggyűlést tart, melyre ezúton tisztelettel meghívom.

A taggyűlés helye: Sárisápi Művelődési Ház.

Vízhiány Sárisápon

2018. 02. 09-én, pénteken 8:00-14:00 óra közötti időszakban csomópont felújítás miatt vízhiány lesz a következő utcákban:
Május 1 sor, Arany János u., Akácfa u, Epöli u., Malom u. (Vízmű telep - Május 1 sor közötti szakasz), Kismalom u.
Kérjük szíves megértésüket: ÉDV Zrt.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály „V. Közgyűlés” fejezet 1. pontja alapján 2018. február 16-án pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Támogassa adója 1 százalékával!

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete felkéri a község lakosságát és tagjait, hogy a 2017. évi SZJA 1 %-ával támogassák az egyesület 2018. évi munkáját.

Változások a Dorogi Rendelőintézet rendelési idejében

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a 2018. február hónapban az alábbi változások lesznek a Dorogi Rendelőintézet szakrendeléseinek ididejében

Rajzpályázat

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága rajzpályázatot ír ki "Víz alatti világ" címmel.
Pályázni lehet bármilyen technikával készült alkotással.

A pályázatot három korosztályban hirdetjük meg: 4-6 éves korig az óvodás gyermekeknek, alsó tagozatos általános iskolásoknak, felső tagozatos általános iskolásoknak.
Plakát letöltése

Óvodai beiratkozás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy Sárisáp Község Önkormányzata által fenntartott Sári Óvodába a gyermekeket a 2017/2018–as nevelési évre a következő időpontokban lehet beíratni:
2017. május 15–én (hétfőn) 8.00- 16.30 óráig és 2017. május 16–án (kedden) 7.30- 13.30 óráig.

A részletes tájékoztató itt tölthető le.

Magyar Kultúra Napja

Sárisáp Község Önkormányzata tisztelettel meghívja a község lakosságát 2017. február 24-én (pénteken) 16.30 órakor a Művelődési Ház olvasótermében rendezendő Benkő Péter és Szabó Gyula Győző színművészek „A harangok dala” című műsorára.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Dorogi Rendőrkapitányság felhívása

 Február 22. az Áldozatok Világnapja. 1990. február 22-én tette közzé az Európa Tanács a bűncselekmények áldozatainak chartáját, ez a nap azóta is számos országban – 1993. óta Magyarországon is -  az áldozatok napja. A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei éppen ezért minden év februárjában kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy felhívják a lakosság figyelmét a bűncselekmények áldozataira. 

Az idei 2017. évben már kettő esetben történt gyalogos átkelőhelyen történő gázolás. Az ilyen jellegű balesetek megelőzése érdekében az alábbi KRESZ szabályok betartására hívnánk fel a figyelmet!

II. Nőnapi Buli

Mindenkit szeretettel várnak az óvoda szülői közössége és dolgozói a Sárisápi Művelődési Házba 2017. március 11-én, szombaton 20.00 órától. A bevételt a sárisápi óvodás gyermekek programjaira és az óvodai sószoba kialakítására fordítják.
Plakát letöltése

Hirdetmény az óvoda nyári zárva tartásáról

Értesítjük az érintett szülőket, hogy Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testülete az önkormányzat által működtetett Sári Óvoda nyári zárva tartásának időpontjáról az alábbiak szerint döntött: 2017. július 3-tól 2017. július 28-ig.

Véradás a Művelődési Házban

2017. február 23-án, csütörtökön 11.00 - 16.00 óráig a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete véradást tart a Művelődési Házban.

Kérik a véradókat, hogy a személyi igazolványt és a TAJ- kártyát feltétlenül hozzák magukkal!

Képviselő-testületi ülés

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. február 14-én, kedden 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály IV. fejezet „A. Közgyűlés” alfejezet 1. pontja alapján 2017. február 17-én pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Pályázat óvodapedagógus állás betöltésére

Csolnok és Környéke Körzeti Óvoda pályázatot hirdet CSKKE Óvoda-Bölcsőde Sári Tagóvoda szlovák nemzetiségi óvodapedagógus munkakör betöltésére.  Csolnok és Környéke Körzeti Óvoda pályázatot hirdet CSKKE Óvoda-Bölcsőde Sári Tagóvoda szlovák nemzetiségi óvodapedagógus munkakör betöltésére. 

A Sári Óvoda a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet óvodapedagógus munkakör betöltésére. 

Suli-Farsang

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit 2017. február 12-én, vasárnap 15:00 órától 20:00 óráig a sárisápi Művelődési Házban tartandó Farsangi Bálra.

Plakát letöltése

Változik a fogászati szakrendelés ideje

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy változik a fogászati ellátás rendelési ideje.
Új rendelési idő:
hétfőn: 8.00-11.00 (rendel: dr. Végh Róbert)
kedden: 13:00-19.00 (rendel: dr. Székely Orsolya)
szerdán: 8.00-12.00 (rendel: dr. Székely Orsolya)
csütörtökön:14.00-19.00 (rendel: dr. Végh Róbert)
pénteken: 8.00-12.00 (rendel: dr. Székely Orsolya)
Telefon: 33/518-329.

Változik a gyermekrendelés időpontja

A gyermekrendelés 2017. február 2-án, csütörtökön 15:00-16:30 óráig lesz.
Rendel: dr. Maradi Attila.

Álláspályázat pénzügyi, vagyon-nyilvántartási és gazdálkodási ügyintéző betöltésére

Sárisápi Polgármesteri Hivatal  a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján a Sárisápi Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet Pénzügyi, vagyon-nyilvántartási és gazdálkodási munkakör betöltésére.

Képviselő-testületi ülés

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. február 15-én, hétfőn 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Sinkovits Imre pályázat

A Sinkovits Imre pályáza célja az 1956-os forradalom és szabadságharcot felidéző, a hősöknek és az áldozatoknak emléket állító kulturális és tudományos programok, rendezvények, művészeti tevékenységek támogatása.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály IV. fejezet „A. Közgyűlés” alfejezet 1. pontja alapján 2016. február 19-én pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Dorogi Ipartestület IV. sz. hírlevele

A Dorogi Ipartestület nagy gondot fordít arra, hogy a kisiparos, kisvállalkozók lépést tudjanak tartani a vállalkozásuk végzéséhez, működtetéséhez szükséges újabb és újabb ismeretek megszerzésének szükségességének lehetőségeiről.

Vadkárelhárító vadászat

Értesítjük a lakosságot, hogy a Sárisápi községi temető területén egyre inkább tapasztalható vadkárok megakadályozása érdekében, rendőrségi engedély alapján 2016. február 1. és február 29. között  vadkárelhárító fegyveres vadászat lesz.

Változik a gyermekorvosi rendelés

A gyermekorvosi rendelés 2016. február 3-án szerdán, február 4-én csütörtökön és február 5-én pénteken 9.00 - 11.00 óráig lesz.

Rendel: dr. Maradi Attila.

Véradás a Művelődési Házban

2016. február 10-én, szerdán 11.00 - 16.00 óráig a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete véradást tart a Művelődési Házban.

Kérik a véradókat, hogy a személyi igazolványt és a TAJ- kártyát feltétlenül hozzák magukkal!

Felhívás ebösszeírásra!

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy törvényi előírás szerint az önkormányzatnak 3 évente ebösszeírást kell végeznie. Az újabb összeírásra az idei évben kerül sor. Az eb tulajdonosa és tartója az eb összeíráskor köteles a törvényben előírt adatokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.

Rajzpályázat

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága rajzpályázatot ír ki MAGYAR NÉPMESÉK témakörben.

 

Képviselő-testületi ülés

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete
2015. március 16-án, hétfőn 16.00 órakor tartja ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.


 

Teke Falubajnokság

A Sárisápi Teke Falubajnokság 12 csapat részvételével januárban és februárban kerül megrendezésre. Az bajnokság aktuális eredményei itt megtekinthetők.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály IV. fejezet „A. Közgyűlés” alfejezet 1. pontja alapján 2015. február 20-án pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Agrár-kárenyhítéshez kapcsolódó tájékoztatás

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megbízásából tisztelettel meghívom Önt a Mezőgazdasági agrár-kárenyhítéshez
kapcsolódó tájékoztatások és támogatások tárgyában tartott csoportos tájékoztatásra.

A meghívó letöltése

Pályázati felhívás az Inkubátorház helyiségeinek bérleti jogára

Sárisáp Község Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet az önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező nem lakás céljára szolgáló helyiségek ingyenes bérleti jogának megszerzésére 5 évre.

180 milliós napelemes fejlesztés Sárisápon

{youtube}ITL2l5CE8-I{/youtube}

A filmet Vass József készítette.

Rajzpályázat

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága RAJZPÁLYÁZATOT ÍR KI KÉT TÉMAKÖRBEN az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének
166. évfordulója alkalmából.
I.  TÉL ÉS TAVASZ ÉLMÉNYEI
II. EMLÉKHELYEK KÖZSÉGÜNKBEN

Képviselő-testületi ülés

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete
2014. február 17-én, hétfőn 16.00 órakor tartja
munkaterv szerinti ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

A dorogi okmányiroda átmenetileg zárva lesz

Az esztergomi járási hivatal dorogi okmányirodája 2014. február 12. napjától átalakítás miatt átmenetileg zárva tart.
A fenti időszakban okmányirodai ügyek intézése céljából az esztergomi járási hivatal esztergomi okmányirodája (Esztergom, Bottyán János u. 3.) várja kedves ügyfeleit hosszított nyitvatartással, hétfő-szerda-csütörtök-péntek 8-20 óráig.

Bővebb tájékoztatás a www.kemkh.hu , illetve a http://www.kormanyhivatal.hu/hu/komarom-esztergom weblapon találhatóak.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály IV. fejezet „A. Közgyűlés” alfejezet 1. pontja alapján 2014. február 21-én pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Véradás a Művelődési Házban

2014. február 27-én, csütörtökön 11.00 - 16.00 óráig a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete véradást tart a Művelődési Házban.

Kérik a véradókat, hogy a személyi igazolványt és a TAJ- kártyát feltétlenül hozzák magukkal!

 

Rajzpályázat

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága rajzpályázatot ír ki 4-14 éves korosztály számára, Télbúcsúztatás, farsang témakörben.

Földhasználat bejelentés

A földhasználati bejelentéssel kapcsolatban új lehetőség, hogy azt helyben, a járási hivatal ügysegédjénél is le lehet adni szerdai napokon 8.30 és 12 óra között a Polgármesteri Hivatal 14. számú irodájában.

Lakossági adatfelvétel Sárisápon

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Veszprémi főosztálya Sárisáp településen önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételt hajt végre,
 

Egészséges életmóddal a daganat megelőzésben

Az Esztergomi Járási Népegészségügyi Intézet a Rák Világnapjához kapcsolódóan a szűrésre várakozó hölgyeknek és az érdeklődő lakosságnak egészségvédelmi felvilágosítást tart február 18-án
10-12 óráig Sárisápon a Polgármesteri Hivatal 14. szobájában.

Mammográfiás szűrővizsgálat

Településünkön a kétévente ismétlődő népegészségügyi célú emlőszűrésre kerül sor 2013. február 15-től 20-ig a Polgármesteri Hivatalnál.

A szűrésre kizárólag a 45-65 év közötti életkorú és névre szóló behívólevelet kapott hölgyeket várják.

A szűrővizsgálatot a MammAlba Kft. mozgó emlőszűrő állomása végzi.

Fogászati szakrendelés szünetel

A fogászati szakrendelés betegség miatt

2013. február 18-ától február 22-éig SZÜNETEL.

Sürgősségi ellátás Dágon, pénteken Táton.

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesület Közgyűlése

Annavölgy és Sárisáp Kertbarátainak és Borbarátnőinek Egyesülete elnöksége az Alapszabály IV. fejezet „A. Közgyűlés” alfejezet 1. pontja alapján 2013. február 15-én pénteken 17 órára összehívja az Egyesület rendes közgyűlését.

Képviselő-testületi ülés

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2013. február 11-én, hétfőn 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti

ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Fogászati szakrendelés szünetel

A fogászati szakrendelés szabadság miatt

2013. február 6-án, szerdán SZÜNETEL.

Sürgősségi  ellátás Dágon 14.00-18.00 óra között.

Rendel: dr. Ivancsó Borbála, tel.: 33/480-060. 

 

Rendkívüli képviselő-testületi ülés

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2012. február 28-án, kedden 16.00 órakor tartja rendkívüli ülését

a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Polgármesteri Hivatalban nem lesz ügyfélfogadás

A Polgármesteri Hivatalban technikai okok miatt

2012. február 27-én (hétfőn) az ügyfélfogadás szünetel,

helyette február 28-án (kedden) lesz megtartva az ügyfélfogadás.

Szünetel az ügyfélfogadás

A kistérségi tiszti főorvos tájékoztatja a lakosságot, hogy az E.On előrejelzése alapján 2012. február 27-én 8.00-12.00 óráig az ÁNTSZ Dorogi, Esztergomi Kistérségi Intézetében áramszünet lesz.

Az ügyfélfogadás ezen időpontban szünetelni fog.

Bűnmegelőzési hírlevél - 2012. február

 Február 22. az Áldozatok Világnapja. 1990. február 22-én tette közzé az Európa Tanács a bűncselekmények áldozatainak chartáját, ez a nap azóta is számos országban – 1993. óta Magyarországon is -  az áldozatok napja. A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei éppen ezért minden év februárjában kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy felhívják a lakosság figyelmét a bűncselekmények áldozataira. 

Február 22. az Áldozatok Világnapja.

1990. február 22-én tette közzé az Európa Tanács a bűncselekmények áldozatainak chartáját, ez a nap azóta is számos országban – 1993. óta Magyarországon is -  az áldozatok napja. A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei éppen ezért minden év februárjában kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy felhívják a lakosság figyelmét a bűncselekmények áldozataira.

Rajzpályázat

Sárisáp Község Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága rajzpályázatot ír ki 4-14 éves korosztály számára, "A barátaim és én, közös kalandjaink, élményeink és emlékeink" címmel.

NFA haszonbérleti pályázati felhívás

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet a Magyar Állam tulajdonában lévő ingatlanokra vonatkozóan haszonbérleti pályázati felhívást tett közzé. 

Képviselő-testületi ülés

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2012. február 13-án, hétfőn 16.00 órakor tartja ülését

a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Képviselő-testületi ülés

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

2012. február 13-án, hétfőn 16.00 órakor tartja ülését

a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Lakossági tájékoztató rendkívüli téli időjárási helyzetekre

Az Országos Meteorológia Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkezendő napokban erős havazás várható térségünkben. A lakosság élet és vagyon biztonságának megőrzése érdekében a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az alábbi magatartási szabályok betartását javasolja a lakosság részére. 

Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program

A Központi Statisztikai Hivatal 2011. évben reprezentatív összeírást végez, amely Sárisáp községet is érinti.
A felvételek Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program szerint a következők: 

Támogassa adója 1 százalékával!

Adója egy százalékával idén is támogathatja a községünkben működő alapítványokat és egyesületeket.

Kérjük, segítse munkájukat!

Látogatási tilalom a megye kórházaiban

Látogatási tilalmat rendeltek el péntektől (január 28.) az esztergomi Vaszary Kolos Kórház összes fekvőbeteg osztályán. A rendeletre azért volt szükséges, mert a kistérségben jelentősen megnövekedett az influenzaszerű megbetegedések száma.

Önkormányzati hirdetmény

Sárisáp Község Önkormányzata 2011. március 1-jétől kezdődően határozatlan időre bérbe adja a tulajdonát képező, a Művelődési Ház épületében lévő vendéglátóipari helyiség céljára használt ingatlanát.