Nemzeti összetartozás napja

Tisztelettel várjuk községünk lakóit 2017. június 4-én (vasárnap) 11.45-kor a Szabadság téri emléktáblához, hogy gyertyagyújtással és közös imával emlékezzünk a magyar hősökre, valamint a trianoni diktátum évfordulóján, az elcsatolt országrészek magyar lakóira.
 

Őszintén önmagunkkal szemben

45 év felett kétévente ingyenes emlő szűrővizsgálaton vehetnek részt a nők, de az emlő önvizsgálata sem elhanyagolható. Az emlő önvizsgálat életkortól független. Elvégzik havonta legalább egy alkalommal az emlő önvizsgálatot? Vajon megfelelően végzik?

Áramszünet

Az Eon Észak-dunáltúli Áramhálózati Zrt. folyamatos korszerűsítést hajt végre a hálózaton. A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése érdekében elengedhetetlen a vezeték időszakos feszültség-mentesítése, ezért 2017. június 14-én 8.30-16.00 óra között áramszünet lesz.
                                          Bővebben

Képviselő-testületi ülés

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. május 29-én, hétfőn 16.00 órakor tartja munkaterv szerinti rendes ülését a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Egyéni gazdaságok júniusi összeírása - 2017 Központi Statisztikai Hivatal hirdetménye

A Központi Statisztikai Hivatal Sárisáp település egy részén kötelező adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint, június 1-jei eszmei időponttal. Az összeírók május 24-e és június 15-e között végzik a személyes adatfelvételt.

Lakossági fórum - Településképi arculati kézikönyv és települési rendelet készítése

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Sárisáp Község Önkormányzata megkezdte a település területére vonatkozó Településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet elkészítését.
Észrevételeiket, javaslataikat ismertethetik a témában megrendezésre kerülő lakossági fórumon.  
Bővebb tájékoztatás

Felhívás Településképi arculati kézikönyv kialakítására

2016 nyarára az Országgyűlés új törvényt alkotott a településkép védelméről. Ez a törvény feladatokat és lehetőséget biztosít az önkormányzatok számára a helyi településképi értékek védelmének érvényesülése érdekében. 
 
 
Értesítjük Önöket, hogy a törvényben foglaltak teljesítésére hozzáfogtunk elkészíteni Sárisáp Településképi Arculati Kézikönyvét.
Állítsuk össze együtt községünk épített és természeti értékeinek tárát! 
Bővebb tájékoztatás

Véradás a Művelődési Házban

2017. május 30-án, kedden 11.00 - 16.00 óráig a Vöröskereszt Komárom-Esztergom Megyei Szervezete véradást tart a Művelődési Házban.

Kérik a véradókat, hogy a személyi igazolványt, lakcímkártyát és a TAJ- kártyát feltétlenül hozzák magukkal!

Majális és gyermeknap

 

 

Nagy Levente sikeres szereplése a portugáliai Kempo Világbajnokságon

A Fighting Kempo stílus sárisápi csapatának képviseletében Nagy Levente a 14. IKF Kempo Világbajnokságon Portugáliában, Albufeirában 25 ország versenyzői között a magyar válogatott tagjaként 1 arany- és 3 ezüstérmet szerzett.

Elektronikai hulladék leadása

A Sárisáp és Környéke Körzeti Általános Iskola szervezésében 2017. május 12-én (pénteken) 12.00 – 16.00 között
elektronikai hulladék leadására lesz lehetőség az az iskola udvarán.